EM-Handboll!

En av mina favoritsporter är handbollen, och hade hoppas på att Sverige skulle klara av att gå till EM-slutspelet, men av det blev det inget.

Efter ett mindre bra spel i grundomgången så gick man i alla fall vidare till mellanrundan och väl där så stötte man på ett Portugal som med sitt snabba spel och bra skytte mer eller mindre förnedrade svensk handboll. I “måstematchen” mot Norge så var det absolut vinst som gällde om man skulle ha någon möjlighet att gå vidare till slutspelet. Men i den matchen så var det grannlandet som drog vinstlotten, Sverige var aldrig riktigt nära att vinna matchen då det saknades (skyttar) ett bra nio-meter spel, vilket gör att man inte kan använda sina kantspelare. Förbundskapten Andrésson var nog lite för låst i sitt tänk med att använda sina spelare, borde rört runt lite mer i truppen för att kanske få i gång skott från nio meter.

Var på plats i Göteborg och kollade på matchen mot Polen där det blev vinst med 2 bollar men spelet var ändå inte det bästa man sett av ett svenskt landslag.
Tråkigt att det inte räckte till den här gången då mästerskapet gick på hemmaplan, men man kan inte få allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *